„A unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu…”

„Copiii sunt mesaje vii pe care le trimitem unor timpuri pe care nu le vom mai apuca”, spunea educatorul american Neil Postman.  Acestor mesageri ai viitorului nostru Biserica trebuie să le fie sprijin, pentru ca urmașii noștri să se poată bucura de un viitor călăuzit de lumina învățăturii lui Hristos.

Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM desfășoară numeroase activități social-filantropice și educaționale în sprijinul copiilor și tinerilor. În fiecare zi de miercuri tinerii se adună pentru o rugăciune comună și o discuție de suflet, iar duminica, după Sfânta Liturghie are loc programul catehetic-educaţional „Şcoala de duminică“.

Iar în ziua de vineri, 11 mai 2018, un grup de copiii ai claselor întâi de la  Liceului Teoretic „Orinzont”, filiala Buiucani a avut parte de o discuție cu părintele Octavian Moșin, parohul Bisericii. Copiii s-au dovedit activi pe parcursul discuției, purtând un dialog cu părintele Octavian, după care au rostit câteva rugăciuni. La final copiii au primit în dar cărți duhovnicești.

„Numele pe care îl scrijeleşti pe scoarţa unui copac se va mări, va creşte odată cu el. La fel şi inima copilului tău. Ceea ce scrijeleşti în anii lui de gingăşie vei citi în cei care vor urma.” (Sfântul Paisie Aghioritul)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters