Acord de colaborare între Facultatea de Științe Economice și capela universitară

De mai mulți ani s-a stabilit un parteneriat între Facultatea de Științe Economice și biserica cu hramul ”Întâmpinarea Domnului”, USM.

Pentru anul de studii 2022-2023 au fost stabilite activități lunare, în special cu Departamentul Economie, Marketing și Turism.

Prima activitate a presupus masa rotundă: „Promovarea principiilor responsabilității sociale în rândul tinerilor”, la care au participat studenți din cadrul facultății, cât și masteranzi de la programul Istoria și Cultura Religiilor.

Moderatorul evenimentului a fost dna Veronica Bulat, dr. conf. univ.

În cadrul întrunirii a avut loc semnarea acordului de parteneriat între facultate și capela universitară.

Doamna decan Maria Hămuraru, dr. conf. univ., s-a referit la nevoia abordării unor subiecte sociale din perspectivă interdisciplinară, în special analiza și promovarea potențialului turistic al lăcașelor de cult din Republica Moldova, cu participarea studenților și cadrelor didactice ale specialităților economice.

Preotul Octavian Moșin s-a referit la activitățile ce urmează să fie desfășurate în comun: pelerinaje, stagii de practică în mănăstiri, campanii sociale etc., donând un raft cu mai multe cărți, care vor servi în calitate de suport informațional pentru studenții Facultății de Științe Economice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters