Activitate duhovnicească dedicată Sfintelor sărbători pascale, la Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău

Marți, 25 aprilie 2023, în incinta Centrul de Excelenţă în Construcţii a avut loc o activitate cu caracter duhovnicesc, dedicată Sfintelor sărbători Pascale.

Evenimentul a fost deschis de prot. Octavian Moșin, preot-paroh al Bisericii ”Întâmpinarea Domnului”, din incita USM, care a vorbit elevilor despre semnificația sărbătorii Învierii Domnului. Părintele a îndemnat tinerii, prin dialog, să prețuiască valorile creștine, cultura și tradițiile populare.

În cadrul evenimentului, elevii grupelor TMAC 22.09, COT 21.09, CECE 20.09.1, într-o atmosferă de suflet, au participat cu dăruire și entuziasm, au recitat poezii, au interpretat cântece despre Învierea Mântuitorului, au participat la concursuri tematice, au descris tradițiile și obiceiurile creștinilor legate de sărbătorile pascale.

Dna Corina Goncear, director adj. educație, a felicitat elevii prezenți în sală, evidențiind importanța cultivării valorilor moral-spirituale și apreciind modul de desfășurare a întregii activități.

Organizatorii aduc mulțumiri tuturor elevilor și profesorilor coordonatori: Lilia Certan, Gîncu Maria, Ana Silii, deopotrivă, pentru implicare și participare, pentru atmosfera de suflet, îndemnându-i să facă din aceste activități o bună tradiție în cadrul instituției.

Sursa: Centrul de Excelenţă în Construcţii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters