Alături de familia Potoroacă din s. Verejeni, Telenești

În fiecare săptămână, reprezentanții Mitropoliei Moldovei, dimpreună cu conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, vizitează câte o familie care se confruntă cu diverse dificultăți.

În această săptămână s-a ajuns în s. Verejeni din raionul Telenești. Este vorba de familia Potoroacă, Afanasie și Ana, care își cresc patru copii gemeni. Două fete și doi flăcăi, care de sărbătoarea Întâmpinării Domnului vor împlini câte șase anișori, sunt crescuți de către părinții ce le oferă dragoste și căldură. Deși ambii părinți muncesc, le vine greu să se descurce, vrând să amenajeze baia și încă câteva camere pentru copii.

Astfel, se va încerca ajutorarea acestei familii, care a primit haine, încălțăminte, jucării și rechizite școlare. Din partea bisericii ”Întâmpinarea Domnului” din capitală familia a primit un modest ajutor financiar, iar dna ministru Viorica Dumbrăveanu a promis să se implice personal întru realizarea investigațiilor medicale și tratamentului copiilor.

Vizita a fost efectuată de către reprezentanții ministerului, raionului, administrației publice locale, precum și de către preoții Octavian Moșin și Boris Boldescu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters