Binecuvântare pentru ofițeri și cursanți ai Academiei de Poliție

La finele acestui semestru pentru Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” a fost sărbătoare de suflet.

În cadrul unei ceremonii festive, în cadrul căreia au participat cadre didactice, studenți, dar și veterani ai sistemului polițienesc, a fost transmis un mesaj de felicitare din partea ÎPS Mitropolit Vladimir.

Preotul Octavian Moșin, capelanul instituției, a rostit mesajul ierarhului, în care se menționează:
”Anul acesta s-au împlinit 15 ani de când este deservită duhovnicește Academia de Poliție. A fost ridicată o capelă, se desfășoară lecții de catehizare, iar studenții sunt implicați în diverse acte de voluntariat.

Al zecelea an consecutiv numeroși cursanți participă la Pelerinajul Tinerilor de la biserica USM la mănăstirea Sireți. Parcurg pe jos un drum deloc ușor, fiind un bun exemplu de tărie și râvnă duhovnicească pentru alți tineri.

Unii tineri din această școală de poliție se implică activ în diverse activități din parohiile republicii.

Academia de Poliție a fost desemnată de către Mitropolia Moldovei cea mai exemplară instituție de învățământ superior, care educă în spirit patriotic și dragoste față de Dumnezeu și de aproapele.”

Astfel, 20 de studenți și 5 ofițeri au primit din partea Direcției mitropolitane diplome de recunoștință și câte o Sfântă Scriptură pentru voluntariat la câteva sfinte locașe din republică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters