Bucuria pascală împărtășită cu cei mai triști

Săptămâna Luminată a fost plină de daruri și de împărtășire duhovnicească cu mai mulți beneficiari din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Aceștia au vizitat Biserica ”Întâmpinarea Domnului”, având posibilitatea să se roage și să interacționeze cu slujitorii de aici.

Totodată, peste 20 de familii, în special cu mulți copii, și câteva centre au primit daruri care au constant din produsee alimentare și cozonac.

Bunurile au fost oferite în mare parte de către Liceul ”Natalia Dadiani” din capitală, fiind colectate în cadrul unei campanii de Sf. Paști, fapt pentru care parohia ”Întâmpinarea Domnului” aduce alese mulțumiri: ”Ne bucurăm că s-a stabilit o frumoasă colaborare între Biserica USM și LT ”N. Dadiani”. Atât la Nașterea Domnului, cât și acum, la Sfânta Înviere, profesorii și elevii instituției au adunat mai multe bunuri pe care le-am împărțit celor care de-a dreptul au lipsă de cele necesare și le-au prins bine. Prin astfel de caravane ne suntem de folos reciproc. Pe de o parte, învățăm ce înseamnă mila, iar pe de alta știm să mulțumim pentru toate darurile primite de la Dumnezeu prin aproapele”, a menționat pr. Octavian Moșin.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters