Casa familiei modeste din Hârtopul Mic s-a umplut de daruri și …bucurie

Casa unei familii din Criuleni, care a sarbatorit acum 4 zile Craciunul la o masa modesta si fara prea multe daruri pentru copii, s-a umplut de oaspeti. Induiosati dupa ce au vizionat un reportaj la Pro TV, zeci de oameni au venit sa le aduca daruri. Cei doi copii nu mai contenesc sa admire jucariile primite. Usa nu ni se mai inchide, oamenii tot vin si vin oamenii, a marturisit, cu lacrimi in ochi, tatal copiilor, Vladimir Grama.

Cu grija si responsabilitate, Victorita isi aranjeza jucariile noi pe canapea, iar pentru ca pana acum nu a vazut niciodata atatea jucarii, a stat tot timpul langa ele si nu se mai satura sa le admire.

Victoria GRAMA: “Care iti place? Asta, e frumoasa…”

Reportajul PRO TV despre acesti copii si tatal lor, care au sarbatorit Craciunul pe vechi stand la o masa modesta, a impresionat o multime de oameni. Astfel, casa familiei Grama a devenit brusc foarte vizitata in ultimele 4 zile. Aceste tinere din Chisinau au decis sa aduca diverse cadouri si produse alimentare.

“Noi am adus cate ceva…”

Si pentru ca cei doi frati, Ion si Victoria, care au 9 si 8 ani, nu au mai fost alintati cu atatea bunatati, acum aproape ca se pierd intre daruri si nu stiu pe care sa le incerce primele.

Tatal lor, care sufera de cancer, a mai primit un ajutor important de la biserica Universitatii de Stat – o masina cu lemne.

Octavian MOSIN: “Noi o sa avem grija ca ei sa fie monitorizati si mai departe.”

Emotionat, barbatul spune ca acum nu-i este frica de iarna. Chiar daca traiesc doar din pensia lui de 1000 de lei, Vladimir nici nu se gandeste sa-si dea copii la o scoala internat.

Vladimir GRAMA, TATAL: “Eu i-am crescut singur de cand erau mici, sunt sângele meu.”

Acum 6 ani barbatul a fost dignosticat cu cancer la gat, iar atunci sotia sa a decis sa-l paraseasca lasandu-i in grija cei doi copii.

sursa http://protv.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters