„Complexul monahal Japca: Istorie și spiritualitate” de Ion V. Xenofontov. Prezentare de Pr. O. Moșin

Prezentarea lucrării „Complexul monahal Japca: Istorie și spiritualitate” a istoricului Ion Valer Xenofontov de către Octavian Moșin, preot, doctor conferențiar la Facultatea de Istorie și Filosofie, USM.

În acest sens, Vă invităm la o seară duhovnicească împreună cu istoricul Ion Valer Xenofontov.

Miercuri, 4 noiembrie, ora 18.00, la biserica USM va fi oficiată slujba Acatistului Sf. Duh. Apoi, în cadrul serii duhovnicești va avea loc întâlnirea cu istoricul Ion Valer Xenofontov, autorul recentei monografii: Complexul Monahal Japca – istorie și spiritualitate.

Se va vorbi despre această cetate a rezistenței în timpul prigoanei sovietice și despre viața așezărilor monastice în perioada postbelică.

Sunt așteptați toți doritorii. Cei prezenți vor primi în dar ultimele cărți tipărite la editura ”Lexon Prim”.

 

One Response to “„Complexul monahal Japca: Istorie și spiritualitate” de Ion V. Xenofontov. Prezentare de Pr. O. Moșin”

  • Tatiana spune:

    Bună ziua. Va urmăresc de când ați scris un articol care se referea la matusa mamei mele. Maica Iustiniana fosta stareta la MĂNĂSTIREA GOVORA. Dat fiind faptul ca mai întâi a fost sora la Mănăstirea Japca pentru câțiva ani, după care s-a refugiat în România cauza fiind invadarea Basarabiei de către armata ruseasca, as vrea sa știu cum pot pro ura acesta carte, fiind în străinătate. Mulțumesc mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters