Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni

E minunat să găsești în tine puterea să spui o vorbă bună, puterea să faci oamenii să se bucure, să înțeleagă că frumosul se clădește prin și cu dragoste!

Miercuri, 05.04.2023, Protopopiatul Strășeni și Direcția Generală Educație Strășeni au decis să încurajeze participanții la concursul cu genericul: ,,PERSONALITĂŢI CREŞTINE: VIRTUŢI ŞI SFINŢENIE”. Astfel, pentru șapte instituții din învățământ din raion, participante la concurs, s-au gătit seturi de carte artistică și cu tematică creștină.

Cu binecuvântarea Arhim. Filaret (Cuzmin), protopop de Strășeni, a fost invitat în câteva instituții din raion Preotul Octavian Moșin, parohul Bisericii Ortodoxe cu hramul „Întâmpinarea Domnului ” din Chișinău, un bun prieten al copiilor, care a oferit cu drag seturi de cărți și a purtat discuții cu copiii din satele Rădeni, Zubrești și Vorniceni.

Părintele a fost însoțit de către dna Lucia Caciuc-Roșioru, șefa Direcției, care a mulțumit părintelui și slujitorilor din protopopiat pentru frumoasa colaborare.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Săptămânii Tineretului Ortodox.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters