Enoriașii Bisericii ”Sfântul Ierarh Petru Moivilă” din Dumbrava au donat echipamente medicale pentru AMT Buiucani

Enoriașii Bisericii ”Sfântul Ierarh Petru Moivilă” din satul Dumbrava au donat echipamente medicale de protecție lucrătorilor medicali ai AMT Buiucani. Este vorba despre 3000 de mănuși și 1000 de măști medicinale, în valoare de peste 11 mii de lei.

”Localnicii din Dumbrava sunt solidari cu lucrătorii medicali, care în condițiile pandemiei de COVID-19 își riscă propria sănătate, ajutând bolnavii. Vom desfășura și alte proiecte, care vor contribui la protecția sănătății fizice și morale a locuitorilor sectorului Buiucani al Capitalei”, a declarat preotul și parohul bisericii din satul Dumbrava, Octavian Moșin.

Directorul AMT Buiucani, Liliana Iașan, a mulțumit enoriașilor bisericii ”Sfântul Ierarh Petru Moivilă” din satul Dumbrava pentru gestul frumos.

”Este o perioadă dificilă pentru lucrătorii medicali. Din fericire, niciun angajat al AMT Buiucani nu s-a îmbolnăvit de COVID-19. De aceea, suntem recunoscători enoriașilor pentru solidaritate și grijă. Măștile și mănușile medicinale donate ne vor permite să ne protejăm sănătatea în decurs de mai multe zile, în timpul acordării asistenței medicale pacienților”, a menționat Liliana Iașan.

Peste 900 de lucrători medicali din țara noastră s-au îmbolnăvit de COVID-19 de la începutul pandemiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters