Facultatea de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială, în colaborare cu Biserica USM, a desfășurat campania „Cu drag din inimile USM-iste”

În preajma sfintelor sărbători de iarnă, Facultatea de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială, în colaborare cu Biserica USM, a desfășurat campania „Cu drag din inimile USM-iste”, prin intermediul căreia a oferit daruri la 10 familii social vulnerabile.

În cadrul campaniei au fost colectate fructe, dulciuri, produse alimentare neperisabile, haine, jucării etc., care au ajuns la cei care au avut cu adevărat nevoie de ele.

Darurile au fost oferite pe 27 decembrie la Biserica Universitară, unde beneficiarii s-au delectat cu un buchet de colinde legate de sărbătoarea Nașterii Domnului, acompaniate de studenți ai facultății.

Dărnicia celor implicați a trezit emoții deosebite în sufletele acestor familii și a adus fericire pe chipurile lor.

Aducem, pe această cale, alese mulțumiri părintelui Octavian Moșin, parohul Bisericii ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM, dăruitorul de seamă al acestei campanii, profesorilor, studenților Facultății PȘESAS, care au demonstrat o dată în plus generozitatea inimilor USM-iste.

Sursa: Departamentul Ştiinţe ale Educaţiei USM


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters