Facultatea de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială – unită în fapte bune către Sfintele Paști

Învierea Domnului este sărbătoarea care prin excelență ne îndeamnă să ne iubim aproapele, să-l sprijinim pe cel aflat în nevoie și să oferim din cât avem.

Acestui îndemn pascal a răspuns Facultatea de PȘESAS de la Universitatea de Stat din Moldova, prin desfășurarea campaniei ”Fă un om să zâmbească de Paști” în perioada 29 martie – 10 aprilie.

În cadrul campaniei au fost colectate donații bănești, produse alimentare neperisabile, dulciuri, rechizite etc., care au fost oferite pe 12 aprilie la Biserica USM unui număr de 8 familii aflate în dificultate, de către un grup de studenți din cadrul facultății.

Recunoștința și bucuria beneficiarilor campaniei ne-au încredințat că trăirea Învierii este deplină doar în comuniune cu semenii noștri.

Aducem profunde mulțumiri celor care au făcut posibilă această campanie, profesori, studenți ai facultății de PȘESAS, precum și părintelui Octavian Moșin, parohul Bisericii ,,Întâmpinarea Domnului” din incinta USM, susținătorul acestei inițiative.

Sursa: Departamentul Ştiinţe ale Educaţiei USM


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters