La Facultatea de Drept a USM a avut loc întâlnirea cu studenții anului I

La 30 august curent, conducerea Facultății de Drept a USM a organizat festivitatea de întâlnire cu studenții înmatriculați la anul I și rudele acestora.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul facultății, cu participarea decanului, dr. hab, prof. univ. Serghei Brînza, prodecanilor, a șefilor de departamente, a reprezentanților din partea studenților, preotul capelan, părintele Octavian Moșin, precum și filierele francofonă și anglofonă.

Întâlnirea a fost marcată de intonarea Imnului de Stat al Republicii Moldova și imnului studenților „Gaudeamus”. Protoiereul Octavian Moșin a binecuvântat studenții cu un mesaj de bun venit, „sete de carte şi dorinţă de a se afirma prin cunoştinţe multe în plan intelectual, pentru a aduce bucurie părinţilor şi profesorilor, care nutresc veleităţi de a-i vedea cât mai înţelepţi, dar şi cuminţi„.

Evenimentul a fost moderat de către dr. conf. univ. Stela Botnaru, prodecan al Facultății de Drept, care a salutat participanții și i-a felicitat cu prilejul admiterii la facultate în anul I.

„Apreciem mult alegerea Dvs. de a fi student la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, prima instituție de învățământ cu profil juridic de la noi din țară. Prima din punct de vedere istoric și prima din punct de vedere al prestigiului și calității studiilor oferite…”, a declarat Serghei Brînza.

Cu mesaje de salut au venit șefii de departamente din cadrul facultății, care au prezentat oferta de instruire și au încurajat studenții anului I să fie proactivi în procesul de predare-învățare, în măsura în care succesele să fie pe potriva așteptărilor.

Întâlnirea cu studenții Facultății de Drept se desfășoară anual, în ultima zi lucrătoare a lunii august.

Sursa: drep.usm.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters