O primă culegere de predici semnată de protoiereul Victor Pleşca

De ziua prăznuirii Sf. Cn. Vladimir, după slujba praznicală din Catedrala Mitropolitană, a fost lansată o primă carte de predici semnată de un slujitor autohton, prot. Victor Pleşca din parohia Grătieşti, Chişinău.

Părintele a muncit câţiva ani, selectând miezul fiecărei predici la duminicile de peste an, încercând să realizeze un suport pentru slujitori, dar oferind şi învăţături spre luarea aminte a credincioşilor.

Cartea include peste 50 de predici şi a fost inspirată din însemnările regretatului părinte Anatolie Puşcaşu din parohia „Sf. Haralambie”, Chişinău, care a fost un mentor spiritual pentru autorul cărţii.

Cartea este în format A5, 155 de pagini şi a fost executată tipografic foarte comod pentru utilizarea ei atât în birou, cât şi pentru călători.

În cuvântul introductiv, semnat de către Mitropolitul Vladimir, se menţionează: „… binecuvântăm ca această carte să vadă lumina tiparului, astfel încât predicile să fie spre folosul duhovnicesc al sufletelor care însetează de cunoaştere şi de apropiere de Dumnezeu.”

Cărţile pot fi găsite în parohia „Sf. Treime” din s. Grătieşti, mun. Chişinău.

Pr. Octavian Moşin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters