Parohia ”Întâmpinarea Domnului” din Chișinău în sprijinul angajaților Institutului de Medicină Urgentă

Marți, 28 aprilie, în incinta Institutului de Medicină Urgentă a avut loc o întâlnire de suflet cu conducerea și un grup de lucrători medicali, care luptă cu virusul COVID-19. Preoții Octavian Moșin și Mihail Bortă au încurajat medicii în aceste zile cumplite, mulțumindu-le din partea credincioșilor pentru toată strădania de a salva vieți omenești în această perioadă pandemică.

Slujitorii au menționat că Biserica se roagă zilnic atât pentru medici, cât și pentru cei care au fost contaminați cu acest virus de tip nou, dar și pentru toată lumea care este în boală și suferință. La rândul său, dl Mihai Ciocanu, directorul instituției, a mulțumit slujitorilor pentru grijă și atenție, menționând că în aceste zile angajații spitalului luptă pentru viața a peste 70 de bolnavi, iar de rând cu eforturile pe care le depun e nevoie de rugăciune și de ajutorul Domnului.

Preotul Octavian Moșin, paroh al bisericii ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM, a transmis din partea credincioșilor pe care îi păstorește o modestă recunoștință, înmânând pentru zece lucrători medicali, care se luptă cu COVID-19, câte 1000 de lei, pască și pachete alimentare. Iar secția ce tratează bolnavii de coronavirus a primit o primă partidă de dezinfectant pentru mâini și suprafețe. Totodată, pr. Octavian a menționat că Biserica va sprijini și de acum încolo angajații și pacienții instituției, asigurându-i de tot suportul moral-spiritual, precum și material în măsura posibilităților.

sursa https://biserica-usm.md/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters