Pelerinaj la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului”, Ţigăneşti

Pelerinajul este o călătorie cu scop de căutare a sfinţeniei, de încercare de a ne reînnoi viaţa, de a ne bucura de comuniunea noastră cu Dumnezeu şi cu aproapele. Totodată, pelerinajul este o adevărată binecuvantare pentru toţi care se nevoiesc pentru a părticipa la ele, ele devenind răspunsul nostru la cemarea: „Căutaţi pacea cu toţi şi sfinţenia, fără de care nimeni nu va vedea pe Domnul”. (Evrei 12, 14). 

Astăzi, 2 august, de sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul , s-a organizat un nou pelerinaj, de data aceasta vizitându-se mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Ţigăneşti.

Creştinii s-au bucurat de o primire călduroasă din partea obştii monahale, aflând despre istoricul mănăstirii, lucrările înfăptuite pentru restaurarea şi renovarea mănăstirii, dar şi planurile de viitor. Iar la final au participat cu toţii la agapa frăţească oferită de mănăstire.

Următoarea călătorie a fost planificată pentru data de 16 august, ora 16.00, la Mănăstirea Hagimus, închinată Sfintelor femei mironosiţe Marta şi Maria.

Doritorii de a se înscrie sunt rugaţi să telefoneze la nr . de telefon 079481586 – preot Octavian.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters