Sfântul Apostol Andrei cinstit la biserica „Întâmpinarea Domnului”, USM

De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi chemat, slujba Sfintei Liturghii  la biserica „Întâmpinarea Domnului”, USM a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi. La sfânta liturghie în bisericile ortodoxe s-au citit fragmentele evanghelice de la Sf. Ev. Luca (cap. 13, vs. 10-46) și Sf. Ev. Ioan (cap. 1, vs. 35-51).

După citirea pericopei evanghelice, pr. Octavian Moșin a rostit un cuvânt de învăţătură despre vindecarea femeii gârbove, femeii care este un model duhovnicesc pentru noi, mai ales în această perioadă de pregătire pentru sărbătoarea Nașterii Domnului.

Părintele paroh le-a vorbit de asemenea credincioşilor și despre viaţa Sfântului Apostol Andrei, căruia îi aducem o deosebită cinstire datorită faptului că anume el a vestit şi pe meleagurile noastre Cuvântul Dumnezeiesc şi Mântuitor al Evangheliei. Totodată, părintele i-a felicitat pe toţi cei care poartă numele în cinstea acestui slăvit Apostol, urându-le tuturor ca Sfântul Andrei să le fie mereu mijlocitor şi călăuzitor spre tot lucrul cel binecuvântat de Dumnezeu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters