Și-a început activitatea tabăra de vară pentru copii organizată de Biserica „Întâmpinarea Domnului”, USM

Astăzi, 8 iunie 2015, tabăra de vară pentru copii organizată de Biserica „Întâmpinarea Domnului” din incinta USM și-a început activitatea. În dimineața zilei, copiii au fost întâmpinați de pr. Octavian Moșin și de tinerii din Asociația Studenților Creștini Ortodocși în lăcașul bisericii . Deschiderea perioadei de activitate a început  cu un Te Deum de multumire si o rugăciune de binecuvântare.

La tabără vor putea veni copii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani în perioada vacanţei de vară între 8 iunie – 10 august 2015. Programul unei zile de tabără îi antrenează pe toţi copiii participanţi în activităţi menite să-i dezvolte pe plan fizic, intelectual şi spiritual.

Copiii se vor putea familiariza cu lumea frumosului şi vor putea obţine abilităţi în: desen, decor, origami, ș.a. Deasemenea vor putea învăța cântări religioase, rugăciuni, vor putea obține cunoștințe despre modul sănăstos de viață și protejarea mediului înconjurător, vor participa la concursuri de eseuri și desen. Împreună cu tinerii din ASCO vor vizita muzee, expoziții și spectacole pentru a avea o vacanță frumoasă și ziditoare.

Doritorii de a se înscrie și participa la tabăra de vară sunt așteptați la Biserica Universităţii de Stat din Moldova.

Mai multe detalii la nr. de telefon 079481586.

Vă aşteptăm cu mult drag!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters