Sincere mulțumiri celor implicați în organizarea și desfășurarea Galei Tineretului Ortodox

În ziua pomenirii Sf. Trei Ierarhi, suntem cu gândul la participanții Galei Tineretului Ortodox. Eveniment ce a mângâiat inima noastră și a semănat atâta bucurie.

Suntem nespus de bucuroși că avem tineri cu râvnă pentru cele sfinte, că îl caută pe Hristos și încearcă să trăiască liberi, deci luptând cu pornirile păcătoase. Aș vrea să le mulțumesc tuturor participanților, tineri de toate vârstele, că l-au mărturisit pe Hristos și prin această modestă gala.

Un mulțumesc aparte și pentru cei care au stat în spate, contribuind la buna organizare și desfășurare a evenimentului: Mitropolitului Vladimir pentru binecuvântare și purtare de grijă în toate; PS Episcop Siluan de Orhei, vicar mitropolitan, care a menționat cu diplome, cărți, iconițe și a împărtășit sărbătoarea cu cei prezenți; Prot. Nicolae Jelihovschi și dnei director Liuba Pleșca, buna gazdă din s. Sălcuța, Căușeni, care au făcut să ne simțim cu totul aparte în această numeroasă familie creștină; Voluntarilor Asociației Studenților Creștini Ortodocși, în special Elenei Bocancea și Luciei Cozonac; Protopopiatului Căușeni și, în special părintelui protopop prot. Vasile Damaschin, care a mobilizat mai mulți tineri din teritoriu; Slujitorilor, prezenți și rugători cu grupuri de tineri, din instituțiile în care predau religia: Prot. Dumitru Tolico, LT ”M. Eminescu”, Chișinău; Arhim. Iov (Cristea), LT ”I. L. Caragiale”, or. Orhei; Prot. Adrian Ciobanu din s. Pelinia, r. Drochia; Prot. Ioan Jelihovschi din or. Cimișlia; Pr. Ioan Bacal din s. Chircăieştii Noi, Prot. Ioan Grițcu din s. Tănătari, r. Căușeni; Pr. Ioan Țuțuianu, LT ”B. Dînga”, or. Criuleni; Pr. Vasile Manica, LT ”Hyperion”, or. Durlești; Diac. Ioan Scutaru și preoteasa Veronica Grigoriță din s. Costești, r. Ialoveni; Diac. Adrian Macari din s. Sadaclia, r. Basarabeasca; Membrilor Cabinetului Metodic al Mitropoliei: Veaceslav Iordachescu, Ana Buzila și preoteasa Olesea Manole; Dnei Raisa Plăieșu, scriitoare, care susține diverse activități cultural-duhovnicești în rândul tinerilor; Dlui Serghei Crudu, teolog, care a mobilizat mai mulți voluntari în proiecte sociale și caritabile; Dnei Oltea Buldureanu din parohia Dumbrava, Chișinău, care coordonează activități cu tineri și adolescenți; Dlui Vlad Sărătilă din Sălcuța, împreună cu care am realizat o bogată carte, ce include osmoza școlii cu biserica din sat. Dnei Natalia Lozan, redactor la ”Altarul Credinței” pentru reflectarea evenimentului; Managerilor și pedagogilor prezenți din mai multe instituții de învățământ din republică.

Mulțumim pentru toate Domnului, că ne-a ajutat în acest gând bun, de a aduna împreună mai mulți tineri la o sărbătoare de suflet și pentru suflet.

Cu smerenie, pr. Octavian Moșin, Sectorul Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret

One Response to “Sincere mulțumiri celor implicați în organizarea și desfășurarea Galei Tineretului Ortodox”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters