Slujbă de mulţumire pentru absolvenţii programului de master Studii filologice şi spiritualitate creştină

Luni, 29 iunie 2015, studenţilor şi masteranzilor Facultăţii de Litere li s-au înmânat diplomele de absolvire a instituţiei. Printre absolvenţi s-au numărat şi masteranzii de la programul spiritualitate creştină.

Învăţăceii acestui program sunt la a doua promoţie. După ceremonia de înmânare a diplomelor de master, aceştia s-au adunat în capela universitară.

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la eveniment a fost prezent PS Ioan, episcop vicar mitropolitan, care a oficiat slujba Te Deum-ului de mulţumire pentru binefacerile primite.

A urmat un cuvânt de învăţătură, în care a stipulat necesitatea unei formări interdisciplinare pentru slujitori şi pentru oamenii care vin din alte domenii, dar sunt ataşaţi de cele sacre.

Părintele Octavian Moşin, cadru didactic la acest program, a mulţumit ierarhului pentru binecuvântare şi încurajare, menţionând că acest masterat deschide noi oportunităţi pentru oameni din diverse domenii.

Ierarhul a înmânat celor prezenţi cărţi de rugăciuni şi icoane, transmiţând, totodată, mesajul de felicitare al Mitropolitului Vladimir.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters