O expoziţie personală a prot. Octavian Moşin a fost inaugurată la Biblioteca „Tudor Roşca” a Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare”

Biblioteca „Tudor Roşca” a Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare” găzduieşte în aceste zile o expoziţie personală a prot. Octavian Moşin consacrată celor 15 ani de activitate în calitate de preot capelan în cadrul acestei instituţii şi 40 de ani de viaţă a părintelui.

Expoziţia a inclus studii, articole şi monografii semnate de pr. Octavian, precum şi poze şi mărturii din viaţa şi activitatea sa.

Cu o prezentare către cadrele didactice şi cursanţi a venit colonelul Simion Carp, rectorul instituţiei. Pentru aportul adus în promovarea valorilor spirituale în rândul tinerii generaţii părintelui i-a fost înmânată o diplomă de recunoştinţă.

La rândul său, preotul Octavian Moşin, a mulţumit recotorului instituţiei şi tuturor celor care de-a lungul anilor l-au sprijinit în activităţile desfăşurate atât în cadrul Academiei de Poliţie, cât şi în alte manifestări şi evenimente.

Studenţiii academiei vor avea posibilitatea să viziteze expoziţia timp de o săptămână, familiarizându-se cu activitatea moral-spirituală din cadrul instituţiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters