O lecţie de dragoste la Liceul „M. Sadoveanu” din or. Hânceşti

La invitaţia profesorilor de religie din Liceul „M. Sadoveanu” din or. Hânceşti, pr. Eugeniu şi Cristina Balan, s-a desfăşurat o lecţie de dragoste la clasele liceale.

Circa 100 de elevi au ascultat cu atâta interes tema abordată de către invitatul zilei – preotul Octavian Moşin de la Universitatea de Stat din Moldova.

S-a vorbit despre dragostea creştină şi crizele prin care trece societatea contemporană.

Părintele Octavian a venit cu exemple din propria experienţă, îndemnându-i pe tineri spre o viaţă curată şi în duhul evangheliei.

La final, elevii au primit literatură duhovnicească şi iconiţe, iar dnei director Maria Cojocaru i-a fost înmânată o icoană cu chipul Sf. Cuv. Parascheva.

După eveniment au urmat discuţii cu liceenii, iar pentru două tinere din familii socialmente vulnerabile s-a acordat un modest ajutor financiar în cadrul campaniei Faţă către faţă.

Este de menţionat faptul că profesoara de religie Cristina Balan este absolventa cursurilor de master cu caracter creştin din cadrul USM şi care s-a încadrat cu bine în colectivul profesoral, încercând să cultive dragostea faţă de Hristos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arhiva Video

Arhiva

Înscris în


Resurse


free counters